Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа AR 156 TS 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бензинова помпа AR 156 TS 2.0

Здравейте колеги. Преди три дни колата ми изведнъж спя да се движи. Оказа се,че е изгоряла бензиновата помпа. От тогава търся и до сега резултата е никакъв. На няколко места питах и ми отговарят, че в момента няма а и цената която ми дават не ме радва особено много. Та въпросът ми е следния. Дали на някой от Вас му се е случвало скоро да сменя тая част и евентуално от къде я е взел. Дали има някаква алтернатива освен Bosch поне за самата помпа, защото цялата щайга си е май само на Bosch. Номера на цялата щайга е 580 313 012 и съответно на помпата 0580 453 443, която успях да извадя от щайгата. И още нещо ме притеснява дали тоя номер на помпата е оригиналния т.е. дали работното налягане отговаря на заводското, защото може и да е сменяна преди, а не намирам точна информация дали това е моята помпа. Благодаря предварително на всички отзовали се.
    АR 156 TS 2.0 1999
    Alfa Romeo 156 TS 2.0

ако е толкова скъпа,вземи си 2-ра употреба , то поне сега от италия коли по моргите отрязани през средата има колкото щеш
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Колега обади ми се на тоя те:0888 ,,,, Христо
      Last edited by търтей; d.m.y г., 11:37.
      Alfa Romeo 156 2,0 TS
      Alfa Romeo 159 1.9 JTS

Comment

бош 120 лв алтернатива 110 до 140
        sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Working...
        X